Bedre antiphishing i Microsoft-produkter

Phishing er en måte å lure brukere til å oppgi sensitiv informasjon som passord og kredittkortinformasjon. Dette gjøres gjerne ved å forfalske e-postmeldinger slik at de ser ut til å komme fra en annen enn de egentlig kommer fra, for eksempel en bank. Slike meldinger ser ofte ganske ekte ut og derfor kan det være for enkelt å lure brukere som ikke er klare over dette.

Microsoft har nå undertegnet en avtale med sikkerhetsbedriftene Cyota, MakrMonitor og Internet Identity som skal bidra med informasjon om aktører som er kjente for denne typen svindelforsøk. Avtalen skal brukes til å gjøre Internet Explorer 7.0, MSN Search Toolbar og Windows Vista sikrere mot phishing. Den skal også brukes i SmartScreen e-postfilteret som brukes i den webbaserte tjenesten Windows Live Mail.

Microsoft har samtidig sluppet en nye versjon av et tilleggsprogram for MSN Search Toolbar. Last ned gratis phishingfilter for MSN Search Toolbar fra addins.msn.com. Har du ikke MSN Search Toolbar fra før av kan du laste det ned fra toolbar.msn.com.

Kilde: pcworld.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen