Bedre 3D fra Nvidia

Bedre 3D fra Nvidia

Nye briller og skjermer skal suge deg inn.

Nvidia slipper nå annen generasjon av sitt 3D Vision-system med nye lukkerbriller og en ny skjermteknologi som skal øke kvaliteten på 3D-opplevelsen betraktelig.

Bedre spilling

De nye brillene som kommer med 3D Vision 2 er utviklet spesielt for spillere og 3D-entusiaster. Linsene på brillene er ifølge Nvidia 20 prosent større enn i forrige generasjon, noe som betyr større synsflate og bedre evne til å stenge ute lys fra omgivelsene.

3D Vision 2
3D Vision 2

I tillegg er brillene laget av myke materialer som gjør dem mer komfortable å ha på seg over lengre tid mens du spiller. Brillene er for øvrig fullt ut kompatible med alle produkter som støtter den første 3D Vision-teknologien.

Nvidia har også laget en ny skjermteknologi som selskapet kaller Lightboost. Om vi skal tro Nvidia innebærer denne en fordobling av lysstyrken på 3D-bilder i forhold til eksisterende løsninger, og fargene skal visstnok også få seg oppfriskning.

Flere kompatible modeller

Den første LightBoost-kompatible skjermen er Asus-modellen VG278H, en 27 tommers LED-skjerm som vil bli tilgjengelig i løpet av oktober. Etter hvert vil også kompatible skjermer fra blant annet Acer og BenQ slippes.

Bærbare datamaskiner fra Toshiba vil også være kompatible, slik som Satellite P770/P775, Dynabook Satellite T572 og Qosmio X770/X775.

3D Vision 2-brillene kommer ellers i en pakke bestående av ett par briller og en trådløs USB IR-sender. Pakken blir tilgjengelig i hele verden i oktober til en veiledende pris på 149 dollar.

(Kilde: Engadget, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen