Beats slipper Powerbeats Pro, deres første helt trådløse øreplugger.
Beats slipper Powerbeats Pro, deres første helt trådløse øreplugger. (Foto: Beats)

Beats slipper sine første «true wireless»-øreplugger

Setter ny standard for batteritid.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple-eide Beats slapp i går sine Powerbeats Pro, som har vært ventet etter at bilder blant annet dukket opp i den siste iOS-versjonen. 

Pro-versjonen minner kraftig om den eksisterende Powerbeats-utgaven med kabel bak nakken, og har den samme typen festemekanisme med bøyler som sitter rundt øret. Selve pluggene skal imidlertid ha blitt gjort noe mindre enn før. 

Til forskjell fra Apples egne Airpods er Powerbeats Pro såkalte kanalplugger, altså plugger som lager en forsegling mot øregangen din. 

H1-brikke ombord 

Powerbeats Pro festes rundt øret med en bøyle. Foto: Beats

De inneholder den samme H1-brikken som sistegenerasjons Airpods, som for eksempel gjør at det vil sprette opp en dialogboks om du holder dem i nærheten av iPhonen din. Den gir også støtte for at du kan si «Hei Siri» direkte til ørepluggene. 

Det mest attraktive med Powerbeats Pro er muligens batterilevetiden. Beats oppgir opptil ni timer på en lading, som i tilfelle er rundt 50 prosent mer enn hva de beste i dag klarer – for eksempel Samsung Galaxy Buds, som vi testet nylig. Inkludert etuiet skal den totale batterilevetiden være rundt 24 timer. 

Begge pluggene har små fysiske knapper, så du slipper å forholde deg til potensielt irriterende touchpaneler. De pauser musikken din automatisk når du tar dem ut av ørene, og har egne sensorer som sørger for at de går i hvilemodus om de har vært ute av øret i lengre tid. 

Beats oppgir ikke noen konkret IP-rating, men Powerbeats Pro skal være både svette- og vannbestandige, heter det. 

Mer klumpete etui 

Powerbeats Pro-etuiet er betraktelig større enn flere av konkurrentene. Det kan være et minus. Foto: Beats

Etuiet er også betraktelig større enn Airpods-etuiet, og det støtter ikke trådløs lading. Siden dette i bunn og grunn er et Apple-produkt er det kanskje heller ikke så overraskende at ladekontakten er Lightning, ikke USB-C. 

Prisen er også noe høyere enn Airpods, med 2590 kroner i Apples egen nettbutikk foreløpig – litt under liknende produkter fra for eksempel Bang & Olufsen og Sennheiser, men altså mer enn Airpods, Jabra Elite 65t og Samsung Galaxy Buds.

Pluggene skal være tilgjengelige «snart». 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen