Nye Beats Pill+.
Nye Beats Pill+. (Bilde: Attitude/Shutterstock.com, Beats)

Slik ser den første høyttaleren Beats har laget etter at Apple kjøpte dem ut

Etter at Apple bladde opp solide 18 milliarder kroner for selskapet Beats Music i mai i fjor har det vært litt stille rundt Beats-navnet. Nå har imidlertid det første fysiske produktet etter oppkjøpet blitt lansert, nemlig høyttaleren Beats Pill +.

I likhet med de forrige Pill-versjonene er Beats Pill+ også en kompakt og bærbar Bluetooth-høyttaler, som ifølge produsenten også byr på et «sofistikert» design.

Har blitt flat

Høyttaleren er litt større enn den originale Pill-modellen, men mindre enn PIll XL, og måler 21 centimeter i lengden. Den har også et flatt design både på over- og undersiden, noe som tilsynelatende er ment å gi den bedre stabilitet.

Beats Pill+.
Beats Pill+. Foto: Beats

Ellers har den nye modellen fått noe mer tilgjengelige volumknapper og av/på-knapp, ved at disse er plassert på toppen av høyttaleren. Apple har for øvrig satt sitt merke på produktet ved at høyttaleren kommer med en Lightning-port som brukes til lading. En Lightning-kabel medfølger også.

12 timers batteritid

Ifølge produsenten tar det tre timer å lade batteriet helt opp, og da skal man ha nok strøm til 12 timers bruk. Batterinivået indikeres med LED-lys, og høyttaleren har også USB-inngang dersom du har behov for litt ekstra strøm til mobilen under musikkspillingen.

Beats Pill+ vil bli tilgjengelig i sort og hvit. Den har ennå ikke fått en spesifikk lanseringsdato, men blant andre Digital Trends melder at den skal slippes en gang neste måned i utvalgte butikker og på Apple.com til en pris på 230 dollar, cirka 1900 kroner. 

Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Ute etter en tøffere Bluetooth-høyttaler?
Marshall Kilburn spiller langt høyere enn du skulle tro »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen