Beatles selger seg ut til folket

Musikken til Beatles skal snart komme til å pryde et videospill fra skaperne av Rock Band. Dette ble bekreftet for bare noen dager siden, og avtalen som ligger bak er blant de største som er gjort, og det er første gang det legendariske bandets sanger har blitt brukt til et slikt formål.

Skaperne av
Skaperne av "Rock Band" har en bestselger signert Beatles på lager.

Potensielt gigantselgende spill

Spillet vil bli unikt, og en hyllest til musikken og bandet The Beatles. Dette kunne spillets utvikler Harmonix, selskapet bak Rock Band fortelle. Firmaet har inngått en avtale med Beatles-selskapet Apple Corps, som går ut på å utgi spillet neste år, og det er ventet å bli det mestselgende spillet noensinne.

Avtalen er støttet av de to gjenlevende Beatles-medlemmene Ringo Starr og Sir Paul McCartney, og til og med enkene til John Lennon og George Harrison. Giles Martin, biprodusenten på The Beatles sitt "Love"-album og sønnen til bandets trofaste produsent Sir George Martin, vil være produsent på prosjektet meldes det av Q Magazine.

Positiv Beatles-medlem

Sir Paul McCartney uttalte seg nylig i et intervju med Q:

- Prosjektet er en morsom idé, som vil øke interessen for The Beatles og vår musikk. Jeg liker at mennesker kan ha sjansen til å bli kjent med musikken fra innsiden og ut.

Starr uttalte seg også, og kunne fortelle at Beatles fortsetter å utvikle seg med årene, og at arven fra The Beatles vil utvikle seg naturlig inn i det datateknologiske 21 århundre.

Yoko Ono hadde også bare positivt å fare med når det gjelder prosjektet.

- Det er kult. Jeg elsker det, og jeg håper det vil fortsette å inspirere den unge generasjonen i mange år framover.

Apple Corps har vært meget beskyttende overfor bandets musikk, og har tidligere hindret låter fra å bli brukt til liknende formål - da spesielt reklamer. Ingen av bandets låter er enda tilgjengelige over iTunes.

- Ved å presentere musikken deres og kjernen gjennom den kreative idéen å lage et banebrytende nytt videospill, så gir vi folket en ny sjanse til å oppdage genialiteten til The Beatles, sa nestlederen til Harmonix, Alex Rigopulos.

- Dette spillet vil bli en feiring av Beatles sin upåklagelige legende, avslutter han.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen