Battlefield 3 kommer til høsten

 

EA og DICE har vært hemmelighetsfulle rundt Battlefield 3 lenge, men nå har de første detaljene kommet ut.

Ifølge Game Informer vil spillet ha bedre grafikk og utrolige fremskritt når det gjelder hva du kan ødelegge på brettene. Man skriver også at det er spillmotoren Frostbite 2 som har gjort det mulig å lage Battlefield 3.

Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og ifølge en offisiell teaser (se videovindu til venstre i saken) blir det gitt ut høsten 2011.

Enkelte har fryktet at den tradisjonelle PC-versjonen skal bli konsollpreget nå som spillet kommer på tre formater, det har tidligere blitt tilbakevist av DICE.

– Battlefield 3 krever ekstra oppmerksomhet fra oss på PC. Jeg skal gi spillet den oppmerksomheten, både tradisjon og våre fans krever det, sa spillets designer, Alan Kerz, til Eurogamer sist høst.

Ikke si det til noen, men Gamer.no vil være på plass på selve avdukningsarrangementet til Battlefield 3. Tid og sted kan vi ikke si noe om, men en fyldig sak kan vi love dere alle sammen. Så følg med!

I samme slengen er det også klart at Battlefield 1943 til PC har blitt kansellert. DICE vil isteden fokusere alt de har på Battlefield 3.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen