emporia (Bilde: Emporia)

Batterier kortslutter eldretelefon

Emporia, produsenten av Emporia Life-telefonen, tør ikke lenger la mobilen støtte vanlige AAA-batterier. Årsaken er at mange av eieren ødelegger telefonen når de setter den til lading.

Én av fordelene med Emporia Life-telefonen, var at den kunne bruke vanlige AAA-batterier i tillegg til det medfølgende oppladbare batteriet.

Men det mange eiere ikke har fått med seg, er at det kun er batteriet i salgspakken som kan lades på nytt med den medfølgende mobilladeren. Mange har derfor satt telefonen på lading med vanlige AAA-batterier i, og dermed ødelagt den.

Telefast er ett av selskapene som distribuerer Emporia Life til norske mobilbutikker. Selskapets markedssjef, Fredrik Ottesen, kan bekrefte at Emporia har fjernet støtte for AAA-batterier i alle eksemplarer av telefonen som selges fra nå av.

- Kortslutter

- Når du prøver å sette den på lading med vanlige batterier i, er det en stor sjans for at telefonen kortslutter, forteller han til Amobil.

Fra når av får du dermed bare kjøpt Emporia Life-telefoner som kun bruker det medfølgende batteriet. Ottesen påpeker imidlertid at disse batteriene selges separat, og at du bare kan ta turen til butikken du kjøpte telefonen i for å handle nytt batteri.

Les test av Emporia Life »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen