Batman dumper Robin

Christian Bale, kjent for sin rolle som Batman i "Batman Begins" og den snart norgesaktuelle "The Dark Knight", er mer enn skeptisk til å inkludere figuren Robin i en tredje film om den kappekledte helten. Det skriver det danske filmnettstedet Filmz.dk. Spekulasjoner rundt Robins mulige opptreden i en tredje film oppsto da det ble kjent at den tredje filmen delvis ville ta utgangspunkt i tegneserien "Dark Victory", som primært fokuserer på Batmans kamp mot skurken Two-Face, men som også er med på å introdusere Batmans medhjelper Robin.

"Du Robin, jeg tror vi må ta en prat..."

Streiker

- Hvis Robin dukker opp i en av de nye Batman-filmene, vil jeg lenke meg selv fast et eller andet sted og nekte å arbeide, kunne Bale fortelle til nettsiden Starpulse.com.

Robin opptrådte i filmene "Batman Forever" og "Batman & Robin", men da Warner Bros. og Christopher Nolan valgte å starte serien på nytt var Robin naturlig nok forsvunnet igjen. Etter "The Dark Knight" vil det imidlertid igjen bli aktuelt å introdusere Batmans trofaste medhjelper.

Ennå uklart

Hva skaperne av filmen kommer til å beslutte etter Bales utsagn vil bli interessant å se. Ennå foreligger det ingen offisiell uttalelse omkring historien eller figurene i den tredje filmen, men Nolan har tidligere uttalt at filmen hovedsaklig vil ta for seg Batmans kamp mot den schizofrene superskurken Two-Face.

Christopher Nolans andre film om den kappekledte helten, "The Dark Knight", treffer norske kinolerreter allerede 25.juli.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen