Bare tull at N8 er forsinket

Mange har store forventninger til Nokias nye flaggskip N8, som er den mest spennende Nokia-telefonen som ser dagens lys på flere år.

Den skulle imidlertid kommet på markedet  i juli, men da utsatte Nokia salgsstarten til "tredje kvartal". Allerede da murret enkelte at denne omtrent var utgått på dato hva gjelder funksjoner i forhold til de beste mobilene på markedet.

Senere ble det klart at de første kundene ville motta telefonen slutten av september, med en bredere dekning i løpet av oktober.

LES OGSÅ: Så mye koster Nokia N8.

De siste dagene har ryktene svirret om at Nokia N8 er forsinket på ubestemt tid og at de som har forhåndsbestilt den likevel ikke vil få den i hende før om flere uker. Det benekter Nokia på sin offisielle blogg:

Espoo, Finland: - Det har vært noen historier denne morgenen om tilgjengeligheten til N8 som vi føler behov for å avklare. Som vi tidligere har sagt, forventer vi fremdeles å starte leveransen fra utgangen av tredje kvartal. Som med alle globale lanseringer, vil det avhenge fra marked og operatør nøyaktig når kunden vil få enheten i hende.

Vi har mottatt rekordmange forhåndsbestillinger for Nokia N8 på internett. Vi hadde forespeilet oss at kunder som forhåndsbestilte elektronisk ville motta sine N8-er ved utgangen av september. Det kan naturligvis ta tid fra utsending til forsendelsen kommer på døra, så i full åpenhet har vi rådet våre kunder som har forhåndsbestilt at de bør forvente at deres nye Nokia N8 kommer i oktober.

Nokia har satt 30. september som dato for utsending av de første N8-mobilene, altså den siste dagen i september måned. Slik sett kan Nokia kanskje klare å holde det de lover - med et nødskrik.

SNIKTITT: Slik er Nokias nye flaggskip (N8)

PRISSØK: Her finner du beste pris på Nokia N8

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen