Bare en nøkkelring, sa du?
Teknofil
(Bilde: Gokey/Indiegogo)

Bare en nøkkelring, sa du?

Gokey fyller langt flere funksjoner enn bare det.

Vi har alle opplevd å ha for mange ting å holde styr på, og ettersom du leser denne saken er det en god sjanse for at du har alt for mange dingser å styre med. Gokey er nøkkelringen som forsøker å hjelpe deg med dette, ved å samle de mest brukte dingsene i én praktisk enhet.

Mange funksjoner

Gokey markedsføres som en nøkkelring, men det er bare basisfunksjonen. Nøkkelringen er nemlig også en minnepinne, en sporingsenhet og en mobillader!

Selve dingsen er bare 5-6 centimeter lang, omtrent som en tradisjonell minnepinne, og ser ganske lik ut med unntak av den runde enden. I denne utveksten finner du imidlertid de funksjonene som gjør Gokey verdt en titt på, og som nylig gjorde at nøkkelringen nesten mottok én million dollar mer enn de 40 000 selskapet bak opprinnelig ba om på folkefinansieringssiden Indiegogo.

Lad mobilen når du er på farten med Gokey. 2 timer er kanskje ikke mye, men det er bedre enn ingenting.
Lad mobilen når du er på farten med Gokey. 2 timer er kanskje ikke mye, men det er bedre enn ingenting.Foto: Gokey/Indiegogo

I den runde enden finner du både batteriet som kan brukes til å gi mobilen 2 timer mer saft, kabelen som nødvendigvis må brukes i den sammenheng og også brikken som lar deg spore Gokey med mobilen – eller omvendt.

Rent utenom dette er det også verdt å nevne at minnepinnen har en vanlig USB-utgang, og fås med både 8, 16 og 32 GB lagringsplass til musikk, filer, videoer og bilder.

...og flere skal det bli!

Du kan også bruke Gokey som en tradisjonell ladekabel.
Du kan også bruke Gokey som en tradisjonell ladekabel.Foto: Gokey/Indiegogo

Ettersom Gokey knuste finansieringsmålet sitt såpass kraftig, har selskapet lovt å presse inn enda flere funksjoner for å tilfredsstille de tilsynelatende svært så interesserte kundene. 

Blant disse funksjonene finner vi GPS-funksjonalitet og en knapp som gjør Gokey i stand til å svare på inkommende samtaler, klikke videre i fremvisninger, spille av musikk eller fjernstyre mobilkameraet. I tillegg vil en fremtidig Gokey også få USB 3.0, og en medfølgende filbehandlings-app.

...men hvor ble det av nøklene?

Men hvor kom nøklene inn, igjen?
Men hvor kom nøklene inn, igjen?Foto: Gokey/Indiegogo

Gokey kommer med valgfri Lightning eller Micro-USB-utgang, og fungerer dermed uansett hva slags telefon du har. Prisen legger seg på 69 dollar for den billigste modellen med 8 GB flashlagring, eller i underkant av 400 kroner.

En dyr nøkkelring altså. Eller en billig multifunksjonsdings. Det store spørsmålet er vel egentlig om du trenger alt dette for å holde styr på det som var utgangspunktet her: nøklene dine.

Liker du multifunksjonelle dingser?
PebbleBee kan «alt» »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen