Barbér mobilregningen

Mange av oss sitter med et mobilabonnement som ikke er tilpasset vårt bruksmønster. Enten du har slått til på et énkrones mobiltilbud med tilhørende abonnement, flyttet til en annen kant av landet og ringer mer til familien, eller kanskje er en av de mange som har kjøpt Iphone og oppdaget at nettsurfing på telefonen kan være gøy - det er mange som kan tjene på å sjekke om abonnementet de bruker passer til sitt ringemønster.

Bare noe så enkelt som at du har tatt i bruk mobilen til å surfe på nettet kan øke mobilregningen din med flere hundre kroner i måneden om du ikke har et abonnement som passer til denne bruken. 

Tidligere i år fikk Post- og teletilsynet slakt av flere operatører for sin tjeneste Telepriser. Det som gikk igjen i kritikken var at tjenesten ikke tok hensyn til de mange venneabonnementene som har dukket opp. Disse gjør det mulig å ringe uten ekstra kostnad til mange i operatørens eget mobilnett, og var foranledningen til lanseringen av vår nye tjeneste - Ringepriser. Legg inn dine mobilvaner i kalkulatoren og sjekk om du kan spare hundrelapper på å skifte abonnement.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen