Bankansatte skal bli mobile

DNB Nor har innsett at de fleste av sine ansatte jobber foran PC-skjermen, og at det ikke bør være nødvendig å ha kreve fysisk oppmøte på et bestemt sted. Selskapet har derfor startet et samarbeid med Telenor om å gjøre selskapets 14 000 arbeidsplasser mobile. På den måten skal de ansatte arbeide uavhengig av hvor de befinner seg fysisk.

Dette er en gladmelding for oss i Amobil, som helt siden starten i 2002 har hatt visjonen om at menneskets behov i fremtiden ikke vil være bundet fast til tid eller sted. 

– Vi har en ambisjon om å gjøre våre ansatte mobile, sier Cathrine Klouman, konserndirektør IT i DnB Nor, til digi.no

Mobiltelefoner og bærbare PC-er

For å få til dette skal fasttelefonene erstattes med mobiltelefoner og stasjonære PC-er erstattes med bærbare. Egne samhandlingsverktøy blir også innført. På denne måten vil DNB Nor få større fleksibilitet i samspill mellom bankansatte og kunder, skriver digi.no. 

Denne måten å arbeide på vil erstatte etablerte møtestrukturer og tradisjonelle arbeidsformer. Mobilen skal håndtere e-post og forretningsapplikasjoner, og selskapet lukter på Blackberry-telefoner. 

For å holde styr på telefonene satser DNB Nor på Telenors Mobil Kontroll-tjeneste, som gir sentral styring over mobiltelefonene. Blant annet kan mobilen låses umiddelbart om den mistes, og det er mulig å fjernslette data. 

(Kilde: digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen