Bank vikinger

Infusio lanserer nå sitt andre mobilspill med den lille, men hardtslående galleren Asterix i hovedrollen. Denne gangen er det imidlertid ikke romerne, men vikingene som får kjenne på de gale gallernes vrede. De har nemlig kidnappet høvdingens nevø.

Asterix and the Vikings er basert på den nye animasjonsfilmen med samme navn, og går over 12 baner, som utspilles i tre forskjellige deler av verden. På veien gjelder det å banke så mange vikinger som mulig, og samle diverse bonus-ting, og selvfølgelig styrkedråper.

Kjent konsept
Spillet er utformet på samme måte som forgjengeren, det vil si et helt vanlig platformspill der du går fra høyre mot venstre og omvendt, samtidig som du skal unngå feller og plage fiender. Dette er et konsept som stort sett funker bra på mobiltelefoner og andre konsoller med liten skjerm.

Hvis du vil skaffe deg Asterix and the Vikings til mobiltelefonen din, kan du blant annet bestille det fra Infusios dedikerte hjemmeside for spillet.

Infusio har greid å skaffe seg retten til en god del andre innbringende titler, blant annet mobilversjonen av Age of Empires 2.

(Kilder: Infusio, I4U)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen