Bang & Olufsen Serenata er offisiell

Bang & Olufsen Serenata er offisiell

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Skjermen ned og navigasjonshjulet opp. Hvorfor Bang & Olufsson insisterer på denne formfaktoren er oss en gåte. Men i designkretser er det å skille seg ut fra mengden viktig, og er det noe Bang & Olufsen er gode på, så er det design. 

Les også:
Spennende designmobil fra B&O
Test: Samsung WEP420 - Med Bang & Olufsen i øret 
Nytt mobilkonsept fra B&O

Serenata er en musikkmobil med 4 GB minne og en kraftig høyttaler som sentrale elementer – i tillegg til utseendet, selvfølgelig. 

Trykkfølsom
Den linjelekre mobilen har et stort navigasjonshjul og 2,4 tommer trykkfølsom skjerm med 240x240 punkter. Dessuten har den 3G med HSDPA (Super-3G). 

Det gjør at du kan laste musikk over mobilnettet uten at det tar votter og vinter før filen er lastet ned. 

Psyko-hvafornoe?
Høyttaleren skal i følge Samsung ikke bare gi deg et støyfritt lydbilde, men også ”en psykoakustisk effekt som påvirker bassopplevelsen slik at subwoofer blir overflødig”. Hva en psykoakustisk effekt er for noe vet vi ikke, for vi finner ikke ordet beskrevet i noen ordbok. Men vi antar det betyr noe sånt som at du forledes til å føle at det låter bra.

Og er ikke psykoakustikk nok, så leveres mobilen med B&O-øreplugger som skal gi usedvanlig god lyd (Samsungs beskrivelse). 

iTunes
Telefonen leveres med en ladestasjon som har innbygget utgang for eksterne høyttalere. Her finnes også en USB-kontakt for tilkobling til PC og Mac. Med tilhørende programvare skal det også være mulig å bruke mobilen med iTunes, hevder produsenten. 

Med en prislapp på 8-10 tusenlapper blir Serenata neppe noe vanlig syn på buss og trikk.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen