Bang & Olufsen med Blu-ray-TV
Teknofil

Bang & Olufsen med Blu-ray-TV

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Selskapet har i mange årtier jobbet med å skape høykvalitets TV-er, samtidig som de har utviklet sin egen nisje hva angår design og brukerløsninger. Den nyeste modellen fra Bang og Olufsen er BeoVision 7-40, som blant annet kommer med innebygd Blu-ray-spiller.

Den innebygde Blu-ray-spilleren får profil 2.0 støtte og foruten denne spilleren kan den nye 40 tommer store LCD-TV-en by på blant annet innebygd HD tuner (ikke godkjent for bruk i Norge ennå), 100Hz og Full HD. Skjermen vil komme med flere fargemuligheter, der du kan velge mellom syv forskjellige rammefarger på både flatskjermen og høytaleren. Fjernkontrollen som medfølger skjermen har mulighet for å styre flere enheter, slik at du kan velge kanaler på for eksempel Get-boksen din med denne fjernkontrollen.

Må ha tillegg
Foruten selve skjermen trenger du en lydkilde, der du har to modeller å velge mellom i forhold til hva du allerede har av utstyr fra Bang & Olufsen. Det første valget er BeoLab 7-4, som er en senterhøytaler, ment å brukes i samsvar med eksiterende surroundanlegg fra B&O. Det andre valget er BeoLab 7-2, som er en stereoløsning om du ikke ønsker surroundlyd.

Som nevnt finnes denne modellen i forskjellige farger, der du får samme farge på rammen rundt TV-en som på forsiden av den høytaleren du velger. Skal du ha skjermen din gullfarget, som er et av alternativene, må du betale noe ekstra, da denne fargen må spesialbestilles.I salg nå

BeoVision 7-40 har ankommet norske butikker og selve TV-en har en utsalgspris på 68 000 kroner. Har du derimot lyst på det motoriserte stativet og en av de to lydalternativene, har dette en total utsalgspris inkludert TV-en på 102 900 kroner, hvorav stativet koster 8 000 kroner og en av de to lydalternativene 26 900 kroner (både BeoLab 7-2 og 7-4 har samme pris).

Det finnes også løsninger om du ønsker denne skjermen hengende på veggen. To varianter har du å velge mellom til denne TV-en, hvorav et som er statisk til 2900 kroner og et motorisert veggfeste, som dreier både skjerm og høyttaler til 12 800 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen