Beovision 14.
Beovision 14. (Bilde: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen lanserer stilfull 4K-TV med Android

Selskapets første Android TV-modell er pyntet med eiketre.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Danske Bang & Olufsen er kjent for sin unike og eksklusive designfilosofi, og nå har selskapet lansert nok en TV som trolig vil appellere til de stilbevisste – og som i tillegg er deres første Android TV-baserte modell. Den nye TV-en heter BeoVision 14.

BeoVision 14 har 4K-oppløsning og kommer i størrelsene 40 og 55 tommer. Det designmessige særpreget denne gangen består i utstrakt bruk av tre.

Eiketre-lameller

Nærmere bestemt er høyttalerdekselet på TV-en prydet med horisontale «lameller» av eiketre, som har en tykkelse på mellom tre og seks millimeter. Selve skjermen er på sin side rammet inn av en mekanisk polert aluminiumsramme.

Beovision 14 er prydet med eiketre.
Beovision 14 er prydet med eiketre. Foto: Bang & Olufsen

Ellers kommer TV-en med antirefleksbehandlet frontglass og en funksjon som måler lysnivået i rommet og automatisk justerer bildet deretter, slik at bildekvaliteten ikke skal endre seg basert på lysforholdene.

Ikke billig

Som med andre B&O-produkter er lyden også viet stort fokus, og TV-en kommer med treveis høyttalersett med et solid basselement som ifølge produsenten sørger for fyldig lyd. Den kan for øvrig leveres med motorisert fot som kan styres med fjernkontrollen.

Ikke helt overraskende er TV-en ganske dyr. Den veiledende utsalgsprisen ligger på 55 990 kroner og 82 990 kroner for henholdsvis 40-tommeren og 55-tommeren med eiketre. Om man bytter eiketreet ut med stoff blir TV-en noen tusenlapper billigere. Les mer hos Bang & Olufsen.

Sony har også nylig lansert nye 4K-TV-er: Her er den nye høstkolleksjonen av lekre HDR-modeller »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen