BaneTele kjøper Broadnet Norge

Oppkjøpet er gjort mulig gjennom tilførsel av kapital etter at Bredbåndalliansen trådte inn i BaneTele ved å kjøpe 50% av BaneTele-aksjene. Ifølge en pressemelding fra BaneTele er oppkjøpet "et ledd i BaneTeles fremtidige satsing mot et bredere marked", og vil gi BaneTele økt trafikk og økt omsetning. Transaksjonssummer er på 100 millioner kroner.

- Vi er nå inne i en positiv utvikling. Oppkjøpet av dette attraktive selskapet vil forsterke vår positive trend. Ut fra vår strategi og Broadnets godt etablerte forhandlernettverk, kompetanse blant ansatte og satsing på IP-telefoni passer dette oppkjøpet utmerket for oss, sier en fornøyd administrerende direktør i BaneTele, Stig Herbern.

Bredbåndsalliansens oppkjøp av halvparten av aksjene i BaneTele har gitt BaneTele et utvidet nettverk av regionale aktører med lokalkunnskap. Oppkjøpet av Broadnet forsterker ytterligere BaneTeles nettverk, spesielt i Østlandsområdet.

Ole Jacob Moldstad<br>Administrerende<br/>direktør i Broadnet
Ole Jacob Moldstad
Administrerende
direktør i Broadnet

- Dette gir oss nye muligheter ved at kunder og partnere får full tilgang både til nettverket, kompetanse og de ressurser som er i BaneTele. Med de endringer som har skjedd på eiersiden i BaneTele er det spennende for oss å være en aktiv del av den omstrukturering som nå skjer innenfor Norsk telekom, sier Ole Jacob Moldstad, administrerende direktør i Broadnet.

Broadnet vil videreføres som eget selskap, men med potensial for tiltak for å redusere kostnader.

(Kilde: Pressemelding fra BaneTele)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen