Bananer, padder og Bush

Photoshop har åpnet en ny verden for kreative fotoentusiaster.

Det har også åpnet for muligheten for politikere å unnskylde flaue bilder.

Det norske fotobyrået Crestock vil nå ha dine beste bilder. Det aller beste bildet får en Quad Core Mac Pro med to 30 tommer HD-monitorer.

Les også:
Gi maskinen din nytt design
.
Bli vakker på bilder
.
Verdens dyreste tastatur
.

Feirer visuell kreativitet
Crestock er verdens nordligste fotobyrå med base i Bodø. Hvert år arrangerer de photoshop konkurranse for alle som vil vise frem sine evner. Hver uke presenterer selskapet en rekke bilder til deltakerne som de selv kan flikke på som de vil.

- Fjorårets konkurranse ble meget vellykket, både i henhold til antall besøkene og arbeidene som ble innlevert til konkurransen. Denne gangen har vi gjort konkurransen ennå bedre og forventer nok en suksess. Vi ønsker med dette å feire visuell kreativitet, som er et av de viktigste områdene for Crestock, sier ansvarlig for selskapet, Geir Are Jensen.

Gir utgangsbilder
Første runde startet allerede på mandag denne uken, men det er ikke for sent å sende inn bidrag. Bildene du kan utfolde din kreativitet med gir mange muligheter.


Her er både George Bush Jr, en menneskekropp, en rykende pipe, et F16 jagerfly, en banan og en padde representert. Dette burde være nok til å sette i gang kreativiteten hos de fleste.

Vinneren av første runde vil motta en 80GB iPod Classic. Juryen vil bestå 60 prosent av publikum og 40 prosent av en egen oppnevnt jury.

Crestock forventer at over en halv million mennesker vil ta en titt innom konkurransen på Crestock.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen