Banan-oppfølger er lansert

I dag lanserte Motorola offisielt sin nyeste "bananmobil", Moto Z10, på ICES, den internasjonale elektronikkmessa. "Et ministudio" , kaller Motorola oppfølgeren til Z8.

Les mer:
- Alt-i-ett-tjeneste for mobilen (Shozu)
- Bananmobilen
- Test av Z8: Smart underholdningsmobil

Film
Motorola lover at Moto z10 er et mobilt filmstudio i lommeformat. Mobilen kan altså ta høyoppløselig video, i tillegg til å redigere klippene med overganger, stillbilder, titler og lydspor. I tillegg skal det bli lett å dele video på Google, Youtube, Yahoo og Shozu.

I tillegg til å lage filmsnutter, har mobilen en rekke gode egenskaper når det kommer til medieavspilling. En 2,2-tommer QVGA-skjerm skal vise video på 30 bilder per sekund i millioner av farger, og nedlasting av video skal også være enkelt. Med støtte for opptil 32 gigabyte store minnekort, kan du både lagre og se på en rekke filmer i opp mot DVD-kvalitet.

Den nye mobilen skal også by på bra stillbilder. Oppløsningen er på 3,2 megapiksler, og du kan ta opptil tre stillbilder i sekundet med autofokus. Bildet avslører at den er utstyrt med fotolys/blitz, skjønt dette ikke nevnes av pressemeldingen.

Kroppsnær banan
Bananformen skal være "ergonomisk korrekt", og materialene er børstet stål, polert metallfinish, og myke tekstur-detaljer. Mobilen skal kunne koble seg opp mot HSDPA (Turbo 3G) og Edge, men ingen UMTS (3G). Operativsystemet er Symbian/UIQ.

I USA er den forventet på markedet i første kvartal, men det kan ta noe lengre tid før den kommer til Norge. Dette fordi forgjengeren Z8 så-og-si nettopp har kommet til norske butikkhyller.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen