Ballmer svarer på Google-kritikk

Tidligere denne måneden protesterte Google mot måten søkemotorer vil være i Internet Explorer 7. Nå har Microsofts CEO Steve Ballmer svart på kritikken.

- Google ønsker at vi spør brukerne om de ønsker å endre standardvalget. De vil se en liste over søkemotorene, med den mest populære på toppen, sa Ballmer. Internet Explorer 7 har en nedtrekksliste hvor man kan velge hvilken søkemotor man vil bruke, og denne listen er nå sortert alfabetisk. Google står ikke øverst, men Microsofts egen søkemotor MSN Search havner lenger ned på listen. Når MSN Search bytter navn til Windows Live Search kommer de til å falle lengre ned.

- Om du velger Yahoo, så vil valget forbli på Yahoo, sa Ballmer. Google ønsker nemlig at Microsoft skal tilby brukere å bytte valget om de ofte besøker en søkemotor som ikke er deres nåværende valg.

Sergey Brin, som er en av grunnleggerne av Google, hevder at Microsoft ikke spiller hederlig i alle situasjoner. På en pressekonferanse på onsdag valgte han også å omtale selskapet som et monopol.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen