Bærekraftig nyhet

Bærekraftig nyhet

Ny fotosekk fra LowePro.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mandag lanserte Lowepro sin nye kameraryggsekk Flipside Sport AW. Sekken har funksjoner som ryggåpning, løs og uttakbar kameradel og allværsbeskyttelse. I følge pressemeldingen skal sekken ha en kompakt og lav profil, noe som gjør den enkel å bruke på fjellturer og lignende.

Les også: Lowepro tenker koffert.

På innsiden av Flipside Sport 15L AW.
Innsiden av Flipside Sport 15L AW.

Det som er spesielt med denne sekken er at man kan ut selve kamerarommet. Dermed går sekken fra å være en ren kamerasekk til en hverdagslig tursekk. Lowepro har også gitt sekken plass til en 1-litersvannbeholder (følger ikke med).

Sekken kommer i to versjoner - en liten og en stor. Den minste er en sekk på 10 liter som skal romme et digitalt speilrefleks med påmontort 70-200mm f/2.8, ett til to ekstra objektiver eller blitzer og litt ekstra som vannbeholder og kabler. Den største av sekkene er på 15 liter og rommer et pro-DSLR med 300mm f/2.8 påmontert, samt ett til fire objektiver eller blitser, i tillegg kommer også i denne plass til vannbeholder, kabler og minnekort. Begge sekkene har feste for kompakte fotostativer.

Vekten på sekkene er henholdsvis 0.9 kg for Sport 10L AW og 1.1 kg for Sport 15L AW. Størrelsen på sekkene innvendig (kamerarommet) er på 18,5 x 13,5 x 35 cm for den minste, og 21 x 19,5 x 41 cm for den større 15L AW. Flipside Pro AW kommer i henholdsvis blå og orange farger. Selve regntrekket er kledelig grått.

Kamerarommet i Flipside Sport 10L AW.
Kamerarommet til Flipside Sport 10L AW.

Begge versjoner skal være tilgjengelige i butikkene i løpet av august 2012. Utsalgspris vil være ca 1300,- for 10L og ca 1600,- for 15L.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen