Bærbart bredformat


Creative Zen har vært et populært alternativ til Ipod. Nå lanseres spilleren med widescreen-skjerm, under merkenavnet Creative Zen Vision W.

Underholdningssentret har en oppløsning på 480 x 272 piksel, og en 4,3 tommers-skjerm i 16:9 format. LCD-teknologien er TFT, det samme som på de fleste vanlige flatskjermer.

I tillegg til WMA og MP3-støtte, støtter Zen Vision W et bredt utvalg av videoformater. Creative oppgir støtte for MPEG-1 og 2, MPEG-4-SP, MJPEG, DivX4 og 5, samt XviD og WMV. Spilleren kan spille av filmene på en TV gjennom en komposittkabel.

Zen Vision W støtter også musikk-abonnementsservicer som Yahoo! Music Unlimited, Napster To Go, Urge og MSN Music. Underholdningssentret har i tillegg en FM-radio med mulighet for å lagre 32 stasjoner.

Andre finesser er zoomemuligheter på alt innholds som måtte befinne seg på skjermen, en egen organisator som kan synkroniseres med Outlook, og en klokkeradio-funksjon som kan spille av musikk gjennom en integrert høyttaler.


Spilleren lanseres i to utgaver, på henholdsvis 30 og 60 GB. Ekstra tilbehør er et Compact Flash-adapter med støtte for flere typer minnekort, skjermbeskytter, et kombinert etui / stativ, reiselader og infrarød fjernkontroll. Vekten er 276 gram.

Creative Zen Vision W vil være tilgjengelig fra slutten av september, og veiledende pris vil ligge på rundt 380 dollar (litt under 2500,- kroner) for 30 GB-versjonen.

(Kilde: Creative)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen