Bærbare med Pentium 4 Extreme Edition

Det er den ganske eksentriske og ukjente produsenten Lierbermann i USA som presenterer disse nyhetene i dag. Maskinene de presenterer kommer i 15”, 16” og 17”. Spesifikasjonsmessig virker maskinene meget imponerende. Du kan selv ta en titt på maskinene her. http://www.go-l.com/laptops/index.htm

Det er verdt å merke seg at norske Zepto har allerede en av maskinene som Liebermann Inc. selger. Hos Zepto heter denne modellen Z-note 3300Wide. Da vi ringte Zepto i går, fikk vi beskjed om at Zeptos modell støttet ikke Pentium 4 EE, men nå viser det seg at modellen gjør det. Det ser ut som om maskinen trenger en BIOS oppdatering for å kunne takle den nye prosessoren fra Intel. Vi tror Zepto er interessert i å vite.

Vi kommer helt sikkert til å teste bærbare med Pentium 4 EE i tiden som kommer. Det blir blant annet spennende å se hvordan den nye prosessoren fra Intel kan hamle opp mot AMDs Athlon 64 prosessor. Vi har allerede tittet ganske kjapt på en bærbar PC med Athlon 64 prosessor her.

PS! Liebermann har tydeligvis en også en tendens til å lage sidene sine som websidene til Apple. En kan ikke nekte for at det er en slående likhet mellom sidene til Liebermann og Apple. Se selv.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen