Bærbare fra LG lansert i Europa

LGE har lang erfaring fra industridesign og fabrikasjon av bærbare datamaskiner. Nå legger LG ferden ut mot å oppnå bredde i det portable markedet for datamaskiner. LGs flaggmodell LM50 ble i år hedret med prisen for beste industridesign. iF Design Award 2004 er en årlig tysk utkåring rettet mot maskinvarebransjen. I produktbrosjyren til LGE går det i å lese om opptil 10 timers batterilevetid med et kraftig 9-cellers batteri. For å klare dette har LG et eget strømstyringssystem kalt Power Management Technology (PMT). Levetiden med en 6-cellers batterimodul utgjør normalt 6,5 timer, melder LGE.

En sølvplett

LM50 leveres i en 15 tommers skjerm, kombinert DVD/CD-RW spiller og en standard 6-cellers batterimodul. PMT fungerer i sameksistens med strømstyringsfunksjonen i Windows (Power Management System), der fordelen er at lysforholdet på skjermen automatisk blir regulert. Ytelsen i LM40 er bygget på en 1,4GHz Pentium M prosessor, mens LM50 har en ytelseskapasitet på 1,7GHz Pentium M. Begge er basert på en Centrino-kjerne. Videre er kommunikasjonsarkitekturen basert på en dual band antenne med nettverksoverføring på 802.11a og 802.11b. Vekten på LM50 er 2,4 kg og 2,2 kg og har forhåndsinstallert WLAN-kort.

-- LGs innferdsel i laptop markedet er et eksempel på LGs strategiske vending fra å være en OEM leverandør, til å å bygge egen produktportefølje, konkluderer salgssjef Wyk i LGE.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen