Bærbare for ekstrembruk

Panasonic presenterte i en pressemelding to nye Toughbook CF-52-modeller. Maskinene leveres med Intel Core 2 Duo prosessor, 1 GB RAM, 160 GB HDD, blåtann, 802.11a/b/g/draft-n og en vekt på 3,4 kg. Skjermstørrelsen er på 15,4 tommer og har størrelsesforhold 16:10. Forskjellen mellom de to modellene er at den ene har kraftigere prosessor og flere kommunikasjonmuligheter. Maskinene leveres med bærehåndtak og kabinettet med magnesium.

Maskinene har mulighet for integrert WWAN, Smartcard og fingeravtrykkleser. Den feteste versjonen kommer med Expresscard-leser og begge versjonene er utstyrt med SD/SDHC-leser.

Maskinene tåler fall fra opptil 76 cm høyde og er som forgjengerne vannavstøtende og tåler temperaturer mellom -20 og +60 °C. I tillegg kan maskinen brukes i omgivelser med opptil 90 prosent luftfuktighet. Standardversjonen har maks batteritid på 7 timer, mens storebror klarer 4 timer. Maskinene leveres med Vista Business eller XP professional.

De nye maskinene blir tilgjengelig fra september 2008. Standardversjonen har veiledende utsalgspris, uten moms, på 1770 EUR, mens den noe fetere versjonen ligger på 2550 EUR.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen