Bærbar som tåler en støyt


Trykk på bildet for større versjon
Klikk for større bilde

Den nyeste modellen i Toughbook-sortimentet er en tablet-utgave med gode spesifikasjoner. Alle trådløse nettverksstandarder er støttet. På utvidelsesfronten er det mulig med en intern modul for GSM/GPRS og EDGE for mobilkommunikasjon. Andre interne tilleggsmoduler er Bluetooth og GPS.

Maskinen leveres uten vifte og kan gi deg opp til åtte timer batterilevetid. Vekten er på lave 2,1 kg og skjermen er på 10,4 tommer, som skal være mulig å bruke i sterkt sollys.

Det er likevel ikke ytelsen og batterilevetiden som er det mest imponerende med denne maskinen. Den er nemlig laget for å tåle store påkjenninger med tanke på støt, fall, vann og støv. I tillegg til det har den nylig blitt sertifisert for bruk i eksplosjonsfarlige omgivelser.


Trykk på bildet for større versjon
Klikk for større bilde

Leverandør for Panasonic Toughbook i Norge er EFront. Prisen med ATEX er 42 500 eks. mva og 32 566 eks. mva uten ATEX-tilegget. ATEX vil si at den er bygd opp på en måte som skal minimere faren for stråling og antenning av gass og andre lettantennelige ting som kan være i nærheten av maskinen.

(Kilde: eFront)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen