Bærbar projektor fra Samsung


Med Pocket Imager P300 satser Samsung på folk med bærbare maskiner. Denne projektoren er nemlig så liten og lett at det sannsynligvis ikke vil by på store problemer å få plass til den i bærevesken til en bærbar maskin.

De fysiske målene er på 127x93x50 millimeter, noe som gjør den til en av de aller minste projektorene på markedet. Vekten er også forholdsvis lav - den veier kun 700 gram.

I tillegg til å kunne være et godt verktøy for bærbare maskiner kan man koble den direkte til mobiltelefonen Samsung D600, og kan for eksempel vise en PowerPoint-presentasjon rett fra mobiltelefonen. Projektoren kan lage et bilde på hele 50 tommer på kun to meters avstand.

Vi må imidlertid se langt etter HD-kvaliteten. Projektoren har nemlig en oppløsning på bare 800x600 punkter. Kontrastforholdet er på 1000:1 og lysstyrken er på 300 Lux.

P300 er på ingen måte en vanlig projektor. I stedet for de tradisjonelle lyspærene benytter denne seg av lysdioder, noe som medfører at man slipper å bytte dyre pærer. I tillegg gjør dette at hele projektoren kun drar 25 Watt.

Projektoren er batteriløs som standard, men som tilbehør kan man kjøpe et batteri for 2,5 timers drift. Den er utstyrt med en linse fra Carl Zeiss. Bildene kan stilles inn for ulike brukersituasjoner, og visningsformatet kan justeres mellom 4:3 og 16:9.

Projektoren har en veiledende pris på 7100 kroner inkludert mva. Den er ventet i butikkene i slutten av mars.

(Kilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen