Bærbar PC til seks millioner

Luvaglio, produsent av luksuriøse bestillingsvarer, med base i Storbritannia, har laget det som trolig er den første bærbare maskin til over en million dollar. Det foreligger ikke mye informasjon om maskinen foreløpig, men noe vet vi.

Heftige spesifikasjoner

Blant annet vil den dyrebare maskinen bestå av en 17-tommers LED-skjerm med et spesialdesignet antirefleksbelegg og en integrert enhet som renser skjermen. I tillegg kan maskinen skilte med en SSD (Solid State Disk) på 128 GB og et slot-in Blu-ray drev.

Rohan Sinclair, CEO i Luvaglio, sier ifølge Gizmag: "Jeg ville ikke at vi bare skulle putte en vanlig bærbar inn i et diamantbesatt kabinett, eller dekke hele greia i diamanter bare for å gjøre den dyr. Vi har en tanke bak alt, fra tastaturet til strømladeren. Det finnes en integrert skjermrenseenhet og et veldig sjeldent farget diamantsmykke som fungerer som av/på-knapp når den plasseres i maskinen og også fungerer som sikker ID. Vi har brukt diamanter andre steder, men har gitt dem en funksjon."

Ifølge Sinclair skal en potensiell kunde kunne besøke et utstillingsrom i visse eksklusive butikker. Der skal kunder få gå gjennom et utvalg av materialer og tilbehør og utforme en maskin etter egen smak. Også ønsker utenfor det tilgjengelige utvalget vil kunne etterkommes. Hver maskin vil bli levert i en boks i samme utførelse som selve maskinen.

Den første maskinen vil altså selges for over en million amerikanske dollar, eller over 6,285 millioner kroner etter dagens kurs. Uten å gi noen spesifikke detaljer forteller Rohan Sinclair at andre maskiner vil bli lavere priset enn million-dollar maskinen. Noen informasjon om når det vil være mulig å gå til anskaffelse av disse maskinene blir ikke oppgitt. Inntil videre må vi også smøre oss med tålmodighet med hensyn til bilder av maskinen i åpen tilstand.

(Kilde: www.gizmag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen