Bærbar musikkglede fra Nokia

Bærbar musikkglede fra Nokia

Nokia lanserte nylig et knippe nye hodesett og høytalere spesielt tilpasset sine nye musikkmobiler. Her finner vi tilbehør for både deg som vil høre på musikken alene og deg som vil dele den med andre.

Hodesett
Blant nykommerne finner vi blant annet to spesialhodesett for musikkavspilling. Det ene har fått navnet HS-81 og er et samarbeid mellom Sennheiser og Nokia som bæres via en bøyle bak hodet.

Det andre hodesettet er et mer klassisk stort hodesett med navnet HS-62 med store klokker, som skal være både komfortable og gi en god musikkopplevelse når du er ute på farten.

Del med andre
Vil du derimot dele favorittmusikken med andre er de nye høytalerne MD-3 og MD-4 tilbehør du bør ta en titt på.

Høytaleren MD-3 er liten og lett å bære med seg og har ifølge Nokia både god bass og god lyd. I tillegg er designet diskret og enkelt, og velegnet til å spille av favorittlåtene dine.

Også MD-4 er liten og lett. Høytalerne veier 130 gram og kan foldes ut i en V-form når de brukes. Når du er ferdig å høre på musikk, kan den foldes sammen og stappes i en lomme eller veske. Den integrerte FM-antennen gjør at høytalerne også kan spille av radio når du er på farten.

Uten en tråd
Noe av tilbehøret fra Nokia er selvsagt også trådløst. Blant nykommerne finner vi hele tre Bluetooth-hodesett. Designet er litt annerledes enn hva vi har sett tidligere, og taletiden skal variere fra seks til 10 timer.

Ifølge pressemeldingen er hodesettene spesielt bygget for god passform og for å være komfortabel i bruk.

Alt tilbehøret fra Nokia vil ifølge en pressemelding være tilgjengelig i løpet av høsten 2006. Noe mer spesifikt på når tilbehøret kommer og hva det vil koste, er ikke oppgitt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen