Bærbar multimedia fra Creative

Creative Zen Portable Media Center er en del av Creative og Microsofts siste forsøk på å få innpass i det voksende markedet for mobile "mediadingser" og MP3-spillere. I stedet for å nøye seg med MP3-avspilling og opptak, går Creative hele veien ut og tar med muligheter for opptak og avspilling av TV i tillegg.

Creative Zen PMC skal klare å holde på noe sånt som 80 timers digital video, 5000 sanger og 50 000 digitale bilder. Alt sammen i "Windows XP-formater" (les DRM-beskyttet WMV) såklart. Harddiskstørrelsen blir på 20 til 40 gigabyte, men det gjenstår å se hvor god batterikapasitet enheten får.

Zen PMC er på størrelsen med et postkort, og veier like over 300 gram, ifølge Creative. Bortsett fra dette, er det klart at Zen MPC vil bruke USB 2.0 for å kommunisere med PC-en og antakelig ha massevis av a/v-kontakter gjemt unna et eller annet sted.

Creative Zen PMC vant "best of CES" tidligere i år, og skal vises frem til ivrige journalister også på Cebit Hannover i disse dager. Nøyaktig når enheten kommer på markedet vites ikke. Den skal først ut "på prøve" i Sverige, Danmark og England, der den vil koste 550 og 599 Euro (4500-4900 kroner).

Les pressemeldingen i sin helhet hos Creative.

(Kilder: Creative, VR-Zone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen