Bærbar med semsket skinn

Hvorfor skal en bærbar PC være ensfarget sort eller grå, og ha en overflate i plast eller metall? Intel og Toray Ultrasuede har avduket en bærbar PC med overflater i et materiale kalt Ultrasuede, som er et syntetisk materiale som føles og ser ut som ekte semsket skinn.

Skal man tro pressemeldingen gir dette bærbare som både ser elegante og ikke minst føles behagelig å hvile fingrene på. Blant fargene man ser for seg er blå og grønn.

Ifølge en undersøkelse utført av Intel og Ultrasuede blant amerikanske PC-brukere, svarte 73 % at den bærbare PC-en reflekterer ens personlige stil og 76 % at man kaster et blikk på andres bærbare for å sjekke ut designet på den. 40 % mente at designet på deres bærbare maskin var kjedelig, ensartet og trist. 60 % svarte i undersøkelsen at man kunne tenke seg å friske opp den bærbare med farger, mønstre og stoff.

Det gjenstår å se om Ultrasuede får sitt definitive gjennombrudd som dekor på bærbare PC-er. Noen konkrete modeller eller priser er foreløpig ikke offentligjort.

(Kilder: Ultrasuede, Intel, Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen