Bærbar for de motebevisste


Tulip E-go

Det nederlandske selskapet Tulip Computers har annonsert en ny serie med bærbare som burde tilfredsstille selv de mest urbane moteslaver. Når E-go blir lansert i oktober, så skal den komme i et hav av forskjellige versjoner og farger, inkludert lær og sebrastriper. Tulip satser på unge kvinner som bruker mobile datamaskiner, men som samtidig har lyst til å ta vare på stilen sin.

E-go bruker en AMD Turion 64-prosessor, har 1024 MB minne, benytter ATI Radeon Xpress 200-grafikk og har en harddisk på 100 GB. Skjermen er på 12,1 tommer og har en oppløsning på 1280x800.

Batterilevetiden er på fire timer ved normal bruk. Maskinen leveres også med mye ekstrautstyr, som mikrofon, webkamera, DVD-RW-spiller og universell minnekortleser.

Luksusmodell
Tulip legger også en luksusmodell ut for salg, med tusenvis av små diamanter satt inn i logoene og håndleddhvilet. Det er også satt inn en rubin i hver av de to logoene. For en slik luksus må du ut med hele 2,3 millioner norske kroner (283 000 €). Prisen for standardmodellen av E-go er enda ikke fastslått.

For mer informasjon og flere bilder, se Tulips sider.

(Kilder: X-bit labs, Tulip, AMDboard)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen