Bærbar, stasjonær og
nettbrett i ett

Bærbar, stasjonær og nettbrett i ett

Hardware/Taipei: S1080 er et nettbrett med dobbeltkjernet Intel Atom N570-prosessor og kjører Windows 7. Skjermen er på 10,1'' med LED-bakbelysning og støtter «multi-touch». Brikkesettet er et Intel NM10 med integrert Intel-grafikk. Maskinen har overraskende nok ikke SSD, men en ordinær 2,5'' HDD på 320 GB. Man kan installere opptil 2 GB DDR3-RAM og den veier 895 gram.

På spørsmål om hvorfor kjøpere skal velge denne fremfor Apples iPad fremhever Gigabyte-representant Rossi Chen bl.a. pris, tilkoblingsmuligheter og valgfrihet. Inkludert docking har maskinen en veiledende utsalgspris på mellom 600 og 650 US dollar. Dockingen har stereolyd og to basshøyttalere.

Videre har den har innebygget DVD-drev og kan kjøpes med et ekstra batteri som sitter på dockingen, men kan festes på nettbrettet og gi tre ekstra timer bruk. Når nettbrettet er koblet til dockingen fungerer det som en ekstra skjerm, men vil fortsatt ha touch-funksjonene i behold. Videre kan man også kjøpe en mappe med tastatur, som gir nettbrettet samme funksjonalitet som en bærbar.

Maskinen har USB 3.0, D-sub, RJ45, lydtilkoblinger, kortleser, Wlan, Bluetooth og 3.5G. Ellers er S1080 utstyrt med et webkamera, to små høyttalere og en mikrofon.

Rossi Chen forteller at maskinen er planlagt lansert i Europa, men nærmere tidspunkt er foreløpig usikkert.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen