Bær kameraet smartere

Spider Holster er egentlig bare en litt smart belteklips som du kan henge kameraet på. I 2009 kom den første versjonen for store kameraer, og vi testet den og var svært fornøyde.

Du kan trygt henge kameraet ditt på hofta, og ha det tilgjengelig hele tiden, mens du har armene fri når du ikke fotograferer. Kameraet er mye raskere klart til bruk enn hvis det var i en kameraveske, og det henger mye stødigere enn hvis du hadde det rundt halsen.

Den gamle versjonen kunne leveres med eget belte med hoftebeskytter for ekstra stabilitet og komfort, og hele systemet kunne virke litt stort.

Den nye, Spider Holster Black Widow, er mindre, mer diskret og er laget for å hektes rett på et vanlig belte. Det gjør den brukbar i flere situasjoner, da du plutselig har et bæresystem som er så diskré at ingen legger merke til det. Du kan også få kjøpt eget belte til Black Widow, hvis du ønsker.

Du fester ganske enkelt en liten, medfølgende pinne i stativfestet på kameraet, og hekter pinnen inn på beltefestet. Dersom du også bruker kameraet på stativ, finnes det en plate med plass til både denne pinnen og med stativfeste.

Det finnes ingen norsk forhandler av Spider Holster, men det kan bestilles fra produsenten i USA. Black Widow koster $49,95.

Les også Test: Spider Holster Pro

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen