Bademobilen er her

Telefoner som tåler en trøkk har vi sett flere eksempler på her hjemme. Nokias 5140i og Siemens M75 er de eneste mobiltelefonene i salg i Norge i dag som tar villmarksutfordringer på strak arm. Men ingen av dem er direkte vanntette. De tåler riktignok en vannsprut, men mister du dem i sjøen, må du regne med å kjøpe deg ny telefon.

Lengter du etter en telefon du kan bade med, kan du håpe på at koreanske LG har planer om å lansere sin nyeste telefon i GSM-variant. De presenterte nemlig en ny vanntett og robust kamskjelltelefon i Korea i dag.

LG canU 502S er telefonen som tåler en svømmetur i ny og ne. – Om den slippes i et basseng, badekar eller en vask, vil den overleve omtrent 30 minutter siden vi har forseglet telefonens små sprekker med gummi, sier talsmann for LG, Kang Shin-koo til Korea Times. Hullene til mikrofon og kamera er også behandlet slik at det ikke skal slippe vann inn i telefonen.

502S er også beskyttet mot juling, og skal overleve at du mister den i bakken.
– Brukerne kan kjøpe utskiftbare beskyttelsesdeler som festes i enden av telefonen for å beskytte den ytterligere. De er akkurat som støtfangere for biler, sier Shin-koo.

i tillegg til motstand mot vann og bank kan 502S skilte med kamera på 1,3 megapiksler, MP3-spiller og 128 MB minne. Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler. Som Nokia 5140i, har den nye LG-telefonen innebygget kompass, men her er det mulig å lese av retningen rett fra ytterskjermen på telefonen.

Siden 502S er en utendørstelefon har EXR, en produsent av sports- og livsstilsklær, bidratt med en egen pakke med utstyr til telefonen. Du får med en reim du kan feste utenpå jakken og på handa, og et hardt skall som skal sørge for at 502S tåler enda mer.

LGs nye telefon er i salg fra i dag, men altså bare i Sør-Korea. Prisen ligger på rundt 3300 kroner (550 000 won).

(Kilder: Korea Times, Mobilewhack.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen