Babyshambles får EMI-kontrakt

Dette skjedde etter suksessen med EP-en, The Blinding EP, som kom i desember.

Alternativ tekst mangler
Pete Doherty har fått ny arbeidsgiver.

Knallfornøyd

– Vi er ekstremt fornøyd med å ønske et så levende og talentfullt band velkommen på Parlophone, sier fungende direktør Miles Leonard til BBC News.

Babyshambles ble dannet av Doherty da han ble nektet å spille med The Libertines i 2003 på grunn av narkotikaproblemene sine. Bandet har hatt singlene "Kilamangiro" og "Albion" på den britiske topp ti-listen, gitt ut av deres forrige plateselskap, Rough Trade. Dette plateselskapet har kultstatus, med store navn som Belle and Sebastian og The Smiths i stallen.

Veteraner i rockebransjen

– Vi er veldig fornøyde for å ha signert en avtale og ser frem til et langt, fruktbart og kreativt samarbeid, sier bandet i en pressemelding.

Parlophone har kultivert noen av Storbritanias mest suksessfulle rockeartister. Det hele begynte å gå rette veien da de i 1962 fant det nye Liverpoolbandet The Beatles. Nå har de band som Coldplay, Blur og Radiohead på listen over sine artister.

– Vi tror Babyshambles kan ta denne tradisjonen videre, sier Leonard og fortsetter:

– De har rykte for å lage noe av den mest spennende musikken som finnes i dag, og Doherty er en av de beste låtskriverne i sin generasjon.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen