B&O avslører TV til folket

B&O avslører TV til folket

B&O avslører TV til folket

Danskene er på vei med prisvennlig fjernsyn.

Under CES 2012 lanserte Bang & Olufsen en ny produktserie ved navn B&O PLAY. Nå avslører danskene at det også kommer en TV i den prisvennlige serien.

Det første produktet i den nye kategorien var den lille høyttaleren Beolit 12, og administrerende direktør i B&O, Tue Mantoni, fortalte at vi kunne forvente flere spennende produkter under dette varemerket. Nå har det altså klart at det dukker opp en TV.

Samme krav til kvalitet

Beolit 12
Beolit 12

– Det lanseres en håndfull nye B&O PLAY-produkter i 2012, forteller visepresident Henrik Taudorf Lorensen til FlatpanelsDK. Han fortsetter:

– Vi kommer blant annet med nye hodetelefoner og vi kommer med en TV. Men vi holder fast ved de klassiske B&O-prinsippene og lanserer gjennomarbeidede produkter.

– Vi kommer ikke til å spytte nye B&O PLAY-produkter ut, avslutter han.

Bredere appell

Produkter fra B&O PLAY skal etter planen bli solgt til et bredere publikum enn tradisjonelle varer fra Bang & Olufsen – som ofte retter seg mot high end-markedet og de med tjukke lommebøker.

De billigere produktene blir som vanlig solgt i B&Os egne butikker, men de vil i tillegg kunne kjøpes hos partnere som Apple Store i USA og Europa, samt B&Os kommende nettbutikk på store.beoplay.com.

Tekniske spesifikasjoner og pris på den kommende TV-en er ennå ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen