Bang & Olufsen er tilbake med sine «folke-TV-er»

Test B&O BeoPlay V1

Bang & Olufsen er tilbake med sine «folke-TV-er» (Bilde: Roy Arne Christiansen, Hardware.no)

Folkemodellen til Bang & Olufsen er tilbake

For en TV på 40 tommer må du punge ut hele 23 000 kroner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Bang & Olufsen er kjent for å være blant de beste når det kommer til design og kvalitet. I den siste tiden har TV-ene deres vært rettet kun mot de tykkeste lommebøkene, men i disse dager har de begynt å komme med en del produkter som ikke vil ruinere deg helt.

Den nye serien med produkter kommer under merkenavnet «B&O Play», og her finner du den nye LED-TV-en B&O BeoPlay V1. TV-en kommer i størrelsen 32 tommer og 40 tommer, og finnes i fargene hvit eller sort. Prisene i Norge vil ligge på henholdsvis ca 18 000 kroner for 32-tommeren og ca 23 000 kroner for 40-tommeren.

Design

Hengsler i toppen av TV-en.
Hengsler i toppen av TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no
Alternativt feste til TV-en.
Alternativt feste til TV-en.Foto: Bang & Olufsen
Stativet.
Stativet.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Etter utpakking av TV-en så vi med en gang at denne TV-en skiller seg ut fra mengden. Designen på TV-en har et industri-preg over seg, og det er brukt mye metall til å forme den. Designeren Anders Hermansen står for designen av denne modellen, og han har klart å komme med en unik TV.

Ved første øyekast syns vi at designen var litt spesiell, men etter hvert begynete vi å like den bedre og bedre. Vi ser absolutt for oss at denne modellen vil kunne være en flott del av en designpreget stue.

TV-en består av to metallplater som er hengslet i topp og bunn, noe som gir den et «røft» utseende. Materialvalget og tyngden av TV-en fører til at den oser av kvalitet, og du får et inntrykk av dette er en skikkelig solid TV.

Flere monteringsløsninger

Modellen vi hadde til testing kom levert med et bordstativ. Stativet består av to metallstenger som settes inn i toppen og bunnen av TV-en, og den blir stående i en liten vinkel.

I tillegg til monteringsløsningen vi hadde på vår testmodell, så leverer B&O også flere stativer til denne TV-modellen. En dreibar veggløsning, et gulvstativ og en kul monteringsløsning hvor TV-en henger ned fra taket i flere stålvaiere.

Selve panelet har en semi-blank overflate, men på grunn av TV-en står i en liten vinkel, så opplevde vi ikke noen problemer med refleksjoner.

Nederst på TV-en sitter lydsystemet. Den kommer levert med en egen frontgrill til lydsystemet, som monteres ved sette den inn via siden, slik at den dekker hele fronten av lydsystemet. Om du ønsker å sette et mer personlig preg på TV-en, så finnes frontgrillen i fargene grå, grønn, rød, sølv og gul.

Bli med til neste side, så ser vi nærmere på brukervennlighet og tilkoblinger »

Bang & Olufsen BeoPlay V1

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen