Avviser slutt på optiske drev


Plextor fortsetter likevel som før?

For bare noen få dager siden ble det rapportert at Plextor kunne stå i fare for å måtte trekke seg fra markedet for optiske enheter grunnet hard konkurranse og prispress. Det ble uttalt at produksjonen ville bli redusert til bare 10 prosent av full kapasitet.

Plextors moderselskap, Shinano Kenshi, er i ferd med å omorganisere rekkene betydelig, og det var i denne sammenhengen at Plextors eventuelle bortgang fra CD-/DVD-markedet ble nevnt som aktuelt.

Ifølge nye uttalelser fra Plextor skal feil oversettelse fra japansk blandet med ryktebørsen har ført til denne kreative måten å fremstille Plextors fremtid på.

Offisielle uttalelser fra Plextor avviser nå at selskapet kommer til å slutte med optiske drev. Det som er sikkert er at Plextors moderselskap ønsker å effektvisere produksjonen.

Foreløpig er det ukjent om selskapet forsetter med produksjonen internt eller setter den ut til noen andre. De siste årene har flere produsenter av optiske løsninger outsourcet produksjonen til selskaper i lavkost-land.

(Kilde: X-bit labs).

Kommentarer (43)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen