palm_centro_main (Foto: Palm)

Avslører Palms planer for 2008

Palm har det siste året gått gjennom en voldsom omstillingsfase fra håndholdte PC-er for forretningsbruk til satsing på Linux og underholdning.

Ifølge meglerhuset Avian Securities, planlegger selskapet nå å lansere en helt ny serie med Linux-telefoner mot slutten av året med et nytt, mer multimedia-vennlig menysystem. Målet skal være å ha en helt ny design på telefonene som klart og tydelig skiller dem fra konkurrenter som Apple, Blackberry og LG.

Meglerhuset mener, gjennom informasjon fått fra personer i Palm, at Palm vil fortsette den designlinjen som man har lagt seg på med selskapets nye smarttelefon Centro.

Avian mener at Palm er desperate etter å fremstå som nyskapende og ikke virke som kopister av allerede etablerte suksesser. Hva det innebærer i praksis kommer ikke særlig frem, men Avian tror at menyene vil være svært godt tilpasset for å spille musikk, video og spill på telefonen, ifølge nettstedet Seeking Alpha.

Legger ned?

Senest torsdag kunne flere medier melde at Palm stenger alle sine utsalgssteder i USA og at selskapet kommer til å gi erstatning til eiere av Palm Treo 600 og 650. Flere har i etterkant spekulert i om dette betyr at selskapet gir opp satsningen på mobiltelefoner.

Men dersom Avian Securities skulle ha rett, er det altså bare et tidsspørsmål før Palm kaster nye telefoner ut på markedet.

(Kilder: Mobil, Cnet News, ITavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen