Avslører detaljer om "Caprica"

Den splitter nye filmen til produsent Ronald D. Moore skal foregå 51 år før begivenhetene i serien "Battlestar Galactica". Dette er første gang detaljer er blitt offentliggjort i forbindelse med filmen.

Avhengig av hverandre

I en uttalelse til Ifmagazine.com forteller Moore at ideen er å vise en verden som er dømt til undergang, og få frem menneskenes frykt og desperasjon i en slik situasjon. Produsenten kan også fortelle hvordan det ble bestemt at den kommende filmen "Caprica" skulle foregå et halvt århundre tilbake i tid:

- I miniserien ble vi fortalt at ingen hverken hadde sett eller hørt fra Cylonene på førti år, men vi var aldri helt sikre på dette. Derfor gir dette oss god margin med tanke på hvor lenge krigen kan ha vart.

Nå får serien
Nå får serien "Battlestar Galactica" en fortid også.

Når enden er god...

Den kommende avslutningen på "Battlestar Galactica" vil definitivt være den endelige avslutningen på historien, og Moore kan med sikkerhet fortelle at dette blir det siste vi ser av den populære sci-fi serien.

Måten vi avslutter "Battlestar Galactica" på åpner ikke for mer. Det er rett og slett slutten på setningen.

De løse trådene vil til slutt bli bundet sammen i seriens aller siste øyeblikk. Det skal visstnok ikke bli noen spørsmål igjen i kjølvannet av finalen.

- Jeg kan med sikkerhet si at alle spørsmål i forbindelse med "Battlestar" får et svar mot slutten, forteller Moore.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen