Avslør utroskap med SMS

Avslør utroskap med SMS

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I stedet for å spørre kjæresten rett ut, eller leie en privatdetektiv til å sanke bevis om en hemmelig affære, kan du bruke tjenesten Clickatell for å avsløre om partneren din er utro.

Du kan enkelt forfalske og tidsinnstille utsendelsen av tekstmeldinger og lure partneren til å avsløre om hun eller han har et forhold på si.

Per og Kari
Per og Kari er kjærester. Allikevel mistenker Per at hans kjære har et forhold til kjekkasen Pål.

Per oppretter en konto hos Clickatell og vips kan Per sende intime meldinger til Kari med Påls nummer som avsender.

Per kan på en to tre se på Karis reaksjon om hun har rent mel i posen.

Billig og enkelt
Å registrere seg som bruker hos Clickatell tar to minutter. Vi registrerte oss med navn, mobilnummer og e-postadresse og var på et blunk klare til å sende meldinger.

De første 12 meldingene er gratis, og ettersom du kan registrere deg i falskt navn og med fiktive e-postadresser, kan du nærmest sende et ubegrenset antall gratismeldinger gjennom denne tjenesten.

Dersom du ønsker det, kan du kjøpe ekstrameldinger til 29 øre per stykk og nedover.

Svindel og fantestreker
Det er ikke bare å avdekke utroskap tjenesten kan brukes til. Du kan selvsagt spille kamerater uskyldige pek, narre bestekameraten til å tro at dama han sikler på er kjempeinteressert eller sende ham avslag på grått papir.

Om man er i desperat pengeknipe kan tjenesten også brukes til økonomisk svindel eller i andre straffbare forhold.

Var sperret
Da Mobilen.no tok kontakt med NetCom for noen uker siden, kastet mobiloperatøren seg rundt og fikk stoppet tjenesten. I alle fall for en liten stund.

Nå er det igjen fritt frem for hvem som helst å sende falske SMS.

I utgangspunktet er det ikke ulovlig å bruke tjenesten, så lenge den ikke brukes for å begå straffbare handlinger.

- Å sende tullemeldinger med falsk identitet er ikke i ulovlig i seg selv. Det er hva meldingen brukes til som avgjør om det er begått en straffbar handling, sier politiadvokat Eirik Trønnes Hansen ved Kripos' datakrimavdeling til Mobilen.no.

Operatørene maktesløse
Mobilen.no har tidligere vært i kontakt med både Telenor og NetCom, og selv om de ikke synes noe om tjenesten, innrømmer de at det er svært vanskelig, om ikke umulig å spore opp hvem som står bak meldingene.

Mobilen.no har snakket med flere lesere som alle er svært skeptiske til tjenesten og gir mobiloperatørene skylden for at dette er mulig.

- Jeg hadde byttet mobiloperatør og sett på det som mistillit dersom min mobiloperatør tillot denne typen meldinger å komme gjennom, sier Merete Fonsta-Smith til Mobilen.no

Også Knut Olav Opheim er skeptisk til operatører som ikke stopper tjenesten.

- Jeg ville ringt operatøren min, deretter politiet og til slutt gått til media, dersom ingen kunne stoppet tjenesten, sier Opheim.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen