Aviser boikotter Telenor

Aviser boikotter Telenor

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mediebedriftenes Landsforbund (MBL) har sagt opp en avtale som har gjort at Telenor kan legge ut nyheter på "Entry", Telenors egen wapnyhetsportal, skriver VG Nett. Dette kan føre til at mye innhold forsvinner fra portalen. Ettersom kontrakten har tre måneders oppsigelsestid, vil imidlertid ikke endringene bli merkbare før i mars 2008.

- Dersom vi ikke kommer frem til en enighet, vil vi slutte å levere innhold til portalene og de vil bli vesentlig fattigere. Det regimet vi har i dag er uakseptable for mediene, og det er derfor vi sier opp avtalene. Men brukerne vil fremdels ha tilgang til stoffet dersom de går direkte til avisenes startsider, sier leder for forretningsutvikling i VG Nett Morten Holst.

Les mer:
-
Enorme mobilproblemer for Telenor
-Nå er det slutt på mobilbonanza
-Gratis med Messenger hos Telenor

Viktig for innhold
Telenor jobber for øyeblikket med å vurdere oppsigelsen og konsekvensen den har for innhold på mobilen.

- Vi vil selvfølgelig ta en vurdering av innholdet i oppsigelsesbrevet. MBL er en ekstremt viktig organisasjon med hensyn til utvikling av mobilt innhold, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til VG Nett.

MBL ønsker blant annet at Telenor gjør det enklere for wapbrukere å sette aviser som mobilens startside.

- De har kommet med et forslag til hvordan vi kan dekke bruken av mobilt internett og vi trenger å se på forslaget. Det er viktig å ha en dialog med dem videre, sier leder for mobilt innhold hos Telenor, Anne-Lise Katle til VG Nett.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen