Avhengig av adresseboka?

At vi blir mer og mer avhengige av mobiltelefonen er neppe noen stor overraskelse. Den engelske undersøkelsen som er gjengitt på BBCs nettsider forteller at en av tre mobilbrukere er redd for å miste venner om mobiltelefonen blir borte.

50 har mistet telefonen
Frykten er begrunnet! Da tenker vi ikke på sannsynligheten for å miste venner, men for å miste mobiltelefonen. Mer enn 50 prosent av de spurte i undersøkelsen sa at de hadde mistet eller blitt frastjålet en mobiltelefon i løpet av de tre siste årene.

I England antar man at 10.000 mobiltelefoner er mistet eller stjålet hver måned og at i 50 prosent av tilfeller av gatekriminalitet er det involvert tyveri av mobiltelefoner.

Det finnes for øvrig løsninger for backup av adresseboka. Mange litt avanserte telefoner har mulighet til backup til PCen. Noen mobiloperatører tilbyr også en webbasert backupløsning.

Kan ikke partnerens nummer
Avhengigheten av adresseboka har forresten noen morsomme utslag også: Blant kvinner i undersøkelsen sier 62 prosent at de ikke kan partnerens telefonnummer. Det er en trend at folk husker færre og færre mobilnummer fordi venner og kontakter befinner seg i adresseboka.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen