AVG 8.5 er lansert

AVG har tidligere kjøpt opp en teknologi som kan brukes til å forbedre sikkerhetsprodukter fra selskapet.

Nå er AVG Internet Security 8.5 lansert med den nye teknologien som skal gi beskyttelse basert på adferd til programvaren i PC-en.

Dette kommer i tillegg til den tradisjonelle teknologien som er basert på signaturfiler. Foreløpig vil den nye teknologien kun bli brukt i betalversjoner fra selskapet.

Et produkt som kun bruker den nye adferdbaserte teknologien vil også være tilgjengelig som et selvstendig produkt, nemlig som AVG Identity Protection, med prislapp på 19,99 Euro for ett års abonnement, og dette produktet kan eventuelt brukes sammen med sikkerhetsprodukter fra andre selskaper enn AVG.

En av fordelene med den nye teknologien er at den kan redusere sjansen for at programmet finner falske positiver, dvs "finner" virus som egentlig ikke er virus, sier Paul Burke ansvarlig for produktutvikling hos AVG.

AVG 8.5 kan også brukes til å beskytte mot identitetstyveri, eksempelvis skal den kunne oppdage trojanske hester som prøver å avlytte tastetrykk. Dermed skal den kunne hindre forsøk på å stjele passord, kredittkortnummer og annen sensitiv informasjon

AVG Internet Security 8.5 koster 51,74 Euro for ett års abonnement, men kan lastes ned og prøves gratis i 30 dager – les mer.

(Kilde: The Register)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen