(Bilde: CNET)

Avegant får Oculus Rift til å virke primitivt

Nye VR-briller imponerer.

De fleste har antakelig hørt om VR-brillene Oculus Rift innen nå. Sammen med Google Glass kan Rift innlede en æra med briller og hodesett som bringer oss nærmere dataspill og operativsystemer, men utviklingen har såvidt begynt.

Nettstedet CNET har tatt en prat med selskapet Avegant, som viste dem et nytt par VR-briller som ser ut til å overgå konkurrentene.

Rett i øynene

Mens Oculus Rift benytter seg av et par LCD-skjermer for å vise brukeren virtuelle verdener, fjerner den foreløpig navnløse duppeditten denne mellommannen. Her blir bilder projisert direkte inn i øynene dine, og det skal blant annet gi mye bedre bildekvalitet.

Ved hjelp av et speiloppsett blir to separate bilder med en oppløsning på 1280 x 768 piksler sendt til øynene dine. Litt avansert teknologi sørger videre for at duppeditten fokuserer bildet automatisk, slik det blir mer behagelig for øynene.

Avegant-brillene er fremdeles på prototypestadiet, men ting later til å skride fort fram. Den første funksjonelle enheten ble bygd så sent som i juni, og den nåværende testmodellen ble ferdigstilt i september.

Hmmmmmmmmmmm:
Oculus Rift får sitt første pornospill »

(Kilder: CNET via Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen