Avansert alarmklokke for mobilen

Alternativ tekst mangler
Med HandyAlarm slipper du å stille inn alarmen hver kveld (Foto: Einar Eriksen)

Programtest

HandyAlarm

Utvikler: Epocware
Lisens: Betalvare, $9.95
System: Symbian, Series 60 v1, v2, v3
Versjon: 1.0.1
Størrelse: 165 kB

Beskrivelse: HandyAlarm gir deg en alarmklokke med mer funksjonalitet enn den innebygde.
Last ned: Handango.com

Sliter du med å komme deg opp om morgenen? Eller opplever du at telefonen din vekker deg hver eneste lørdag to timer for tidlig fordi du har glemt å slå av alarmen? Da kan HandyAlarm være noe for deg.

I motsetning til den vanlige alarmklokken som følger med Series 60-telefoner, lar HandyAlarm deg sette opp flere alarmer på rekke og rad.

I stedet for å stille alarmen inn på nytt hver eneste kveld, kan du sette opp en liste med vekking, tid for trening eller når nyeste episode av Senkveld er på TV.

Ingen slumring
HandyAlarms største fordel er at du kun trenger å legge inn faste alarmer én gang, og du slipper dermed å sette på alarmen hver eneste kveld. Du trenger heller ikke endre alarmtidspunktet hver gang du skal opp til et litt annet tidspunkt.

Alternativ tekst mangler

Når du stiller inn alarmen kan blant annet sette inn vekkealarm hver morgen du skal på jobb, ukentlig alarm, daglig alarm, og engangsalarm. Arbeidsdagene haker du selv av i en liste. Dette minner oss mye om Siemens sitt alarmsystem som vi har sett i produsentens modeller helt siden C35. Og det er absolutt en positiv ting.

Du velger selv hvilket alarmsignal HandyAlarm skal ha, og kan bruke nye lydfiler du har lastet ned til telefonen. Her kan du velge mellom de lydfilene som allerede befinner seg på mobilen. Det er altså ingen grunn til å ha hammeren lett tilgjengelig på nattbordet. Du kan også sette lydstyrken, men du kan ikke stille alarmen noe høyere enn det som standardalarmen allerede klarer.

Hvis du lar alarmen ringe helt til den stopper av seg selv, etter omtrent ett minutt, vil den ringe på nytt fem minutter senere. Dette er en nødvendighet for de som sover ekstra tungt.

Det er imidlertid ikke mulig å sette alarmen på slumring. Det vil si at du pent må stå opp dersom du har stoppet alarmen, ellers forsover du deg lett. HandyAlarm er altså ikke noe for deg som setter pris på slumrefunksjonen.

Konklusjon
HandyAlarm koster 9.95 dollar. Dette synes vi er for mye i forhold til hva du får igjen. Da vil vi heller anbefale å kjøpe en skikkelig vekkeklokke, som du plasserer på nattbordet ditt.

Programmet kan lastes ned fra Handango.com, og koster $9.95 som tilsvarer omtrent 60 kroner. Du kan laste ned en prøveversjon som lar deg prøve programmet i 7 dager før du må betale for det.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen