Avansert, vakkert og japansk

Sharps designavdeling har ofte vist seg å bestå av en gjeng dyktige japanere, som virkelig kan design. Nå lanseres smarttelefonen WS007SH, som er en blandingsrase fra produsentene Sharp, Willcom og Microsoft.

Både Sharp og Willcom er japanske produsenter, der sistnevnte er mest kjent for sine smarttelefoner. Programvaren er det Microsoft som bistår med.

WS007SH har blitt utstyrt med både et vanlig mobiltastatur og qwerty-tastarur. Sistnevnte ligger gjemt inni telefonen til du skyver tastaturet fram.

Skjermen skal være i VGA-oppløsning, altså 640 x 480 piksler. Dette fordeler seg ut på en 2,8 tommers stor skjerm, og bør tilsi et skarpt og klart bilde. Dessverre er ikke skjermen trykkfølsom.

Minnekapasiteten på WS007SH er oppgitt til 124 MB, og du kan i tillegg utvide dette med et miniSD-minnekort.

Bakpå telefonen finner du et kamera. Produsentene har imidlertid ikke spandert så alt for mye energi på megapiksel-kappløpet, og 1,3 megapiksler er maksimal oppløsning.

Størrelsen på WS007SH er så mye som 13,5 x 5,6 x 2,1 centimeter, og den veier voksne 175 gram.

Vi savner blåtann og trådløst nettverk, uten at vi egentlig trenger å bekymre oss så veldig over det. Telefonen kommer nemlig kun til Japan. Prisen der vil forøvrig være omtrent 2000 kroner.

(Kilde: Engadget, Willcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen