Automatisk tastelås til Nokia Series 60

Automatisk tastelås til Nokia Series 60

Flere brukere med nyere Nokia-telefoner har irritert seg over at Nokia har droppet å legge inn muligheten for automatisk tastelås på en rekke modeller. Det har Petteri Muilu gjort noe med og laget en liten, men nyttig programsnutt.

Programmet AutoLock kan enkelt lastes ned til din Nokia Series 60-telefon, og vips så har du automatisk tastelås. Programmet finnes i versjoner for både første, andre og tredje versjon av Series 60, og kan dermed brukes på en rekke Nokia-telefoner.

Enkel installasjon
For å installere programmet, laster du det først ned til datamaskinen din før du overfører det til telefonen enten via Bluetooth eller den medfølgende datakabelen. Vil du spare deg for dette bryet, kan du laste ned programmet direkte fra nettleseren i mobilen.

Deretter starter du opp programmet, og vips så trenger du ikke bekymre deg for at mobiltelefonen skal ringe fra lomma, veska eller så fort du er borti et par knapper for mye.

Du kan selv velge hvor lang tid det skal ta før tastelåsen skrur seg på fra 10 sekunder til 4 minutter.

Programmet finner du her. Du kan også besøke http://fuse.stc.cx/autolock/index.html fra nettleseren på mobiltelefonen din.

Programmet støtter en rekke telefoner som for eksempel Nokia 6630, 6670, 6680, 7610, N-Gage, N70, N73, E60, E61, E70 og en rekke av de nyeste mobiltelefonene med Series 60.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen