Test

Automatisert og oversiktlig med Lavalys

Lavalys lanserte nylig EVEREST Professional, en applikasjon for revisjon av nettverk, sporing av endringer i systemet og nettverksovervåking for små og store bedrifter. Selve hovedpoenget med et slikt overvåkingsprogram er å kunne samle og deretter presentere program- og maksinvareinformasjon på en fleksibel måte i ulike formater (som CSV-filer, SQL-databaser etc.). Det blir lettvint å følge endringer i bedriftens nettverk og mulig å ha oversikt over hva hver node i nettverket inneholder.

EVEREST Home Edition
EVEREST Home Edition er en hjemmebrukerversjon av applikasjonen og er gratis tilgjengelig her. EVEREST Home Edition tilbyr et standard Windows-grensesnitt som det er lett å navigere i. Det ser mer eller mindre ut som et oversiktlig kontrollpanel. Du får enkelt tilgang til all den informasjonen du måtte være på jakt etter om pcen din, - alt fra alle detaljer om operativsystemet til spesifikasjoner om lisensiering, programversjoner, prosesser som kjøres, drivere, partisjoner, lagringmedier osv.

Menyvalgene er logisk og fornuftig delt inn, og du kan selv velge hvilket språk du vil ha under Fil/File --> Innstillinger/Preferences. Du kan lage rapporter av maskin- eller programvarerelaterte sider, og en rapportveiviser guider deg gjennom valgene dersom det er ønskelig. Mulige rapportformater i hjemmebrukerversjonen er HTML, MHTML eller ren tekst. Under "Favoritter" er det også allerede lagt inn en rekke nettsider som kan være nyttige for deg som bruker.

Nyttig?
Nytteverdien av applikasjonen er naturlig nok større i et nettverk enn dersom du bare har en enkeltstående pc, men uansett; trenger du oversikt over programvare eller maskinvare på maskinen finner du alt av nyttige spesifikasjoner og mere til!

Les mer...
Hos Digi Media International kan du lese mer om de ulike Lavalys-produktene; EVEREST Home Edition, EVEREST Professional og EVEREST Professional NR (No Remote), som er en versjon for sykehus og andre bedrifter med restriksjoner på fjernstyringsverktøy. EVEREST Professional er tilgjengelig for 23€ eller ca. 204 kr. pr. lisens.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen